SIMA BEURS 2019

De SIMA beurs 2019, die op 24 en 28 februari in Parijs wordt gehouden, is een uitstekende gelegenheid om de vele innovaties en productontwikkelingen die Merlo de afgelopen jaren heeft gemaakt te bewonderen.

STAND SIMA 2019

De Merlo Group zal aanwezig zijn op de SIMA 2019 met de grootste stand voor verreikers met een oppervlakte van 1205 vierkante meter. De stand is opgemaakt in zones die de nieuwste producten en technologieën van Merlo tonen.

Een van de paradepaardjes van de MERLO-stand is de cabinesimulator waarmee de gebruiker het exclusieve comfort kan ervaren dat hem wordt geboden. Een unieke ervaring waarde gebruiker de effectiviteit van de Merlo cabinevering kan testen.

De grote nieuwigheid van deze cabine is de introductie van de nieuwe capacitieve joystick specifiek voor landbouwmachines die in de simulator aanwezig zal zijn.

NIEUWE CAPACITIEVE JOYSTICK

Merlo luistert altijd naar haar klanten en biedt een nieuwe capacitieve joystick aan. Deze oplossing verbetert de bedieningsergonomie, vermindert vermoeidheid van de machinist en verhoogt de productiviteit.

Deze joystick koppelt de opdrachten van de functies met het beheer van de transmissie. Twee sensoren detecteren automatisch de aanwezigheid van de hand van de operator waardoor het gebruik comfortabel, eenvoudig en intuïtief is.

Het voorste deel bedient de proportionele bedieningselementen van de arm, de dwarsbewegingen regelen de mast arm en het boren / graven. Op het achterste gedeelte bevindt zich de omvormer. Een tweede omvormer bevindt zich onder het stuurwiel, links van de stuurkolom.

MERLO MOBILITY 4.0

Het Merlo gamma verreikers kan worden uitgerust met de beste telemetrie-technologie op de markt.

Het TELEMATIC-systeem genaamd MerloMobility stelt de klant in staat om veel informatie te verzamelen met betrekking tot zijn machine, zijn positie en zijn gebruik.

Het maakt het mogelijk om te anticiperen op onderhoudswerkzaamheden, een vloot goed te beheren, een specifiek gebruik te factureren, enz.

Het is een bijzonder flexibel hulpmiddel om de operationele bewaking van uw machines te optimaliseren

SIMAGENA - DEMO

Merlo is aanwezig in het SIMAGENA-gebied, een veeteeltgebied dat zich met name richt op de genetische selectiemarkt. Merlo is de officiële partner voor het ringgebied van SIMAGENA.

De telescopische demonstraties van Merlo zullen worden herhaald tijdens de beursdagen, tijdens welke de typische verwerking van de veehouderijsector zal plaatsvinden, met aandacht voor de manoeuvreerbaarheid, zichtbaarheid en inhoud van de uitrusting.

PRODUCTEN OP DE MERLO STAND

Merlo presenteert 22 machines waarvan 7 nieuwigheden.

TURBOFARMER

Tegenwoordig biedt MERLO S.p.A het grootste assortiment landbouw verreikers op de markt, in staat om aan alle eisen te voldoen.

De beste keuze wordt gegarandeerd door verschillende beschikbare maten en 4 verschillende vermogens (75, 115, 136, 170 pk) gecombineerd met Merlo CVTronic intelligente hydrostatische transmissie met 2 snelheden.

Het TURBOFARMER-gamma onderscheidt zich door zijn ruime cabine en het gebruik van technologieën die de betrouwbaarheidsnormen en een niveau van prestaties en efficiëntie zonder gelijke kunnen verhogen.

Het Turbofarmer-assortiment wordt verder aangevuld met de TURBOFARMER 65.9CS, die specifiek voor dit gebruik is ontworpen en tegelijkertijd een hogere productiviteit en eersteklas betrouwbaarheid biedt. Hierdoor zijn Merlo-verreikers bijzonder geschikt voor dit doel.

GAMME MULTIFARMER

Gezien de groeiende vraag naar steeds efficiëntere machines, werden de Multifarmers in 2014 volledig opnieuw en modulair ontworpen. Als gevolg hiervan worden de MF40.7 en MF40.9 geproduceerd met een vermogen van 156 pk, een mechanische PTO en een achterste lift met een maximale capaciteit van 7000 kg, in categorie 3.

In 2017 is er een tweede reeks in opkomst, de Multifarmer Medium Duty MF34.7 en MF34.9.

Merlo presenteert op SIMA drie modellen uit het MULTIFARMER-assortiment:

  • MF34.9CS-CVT
  • MF40.9CS-CVT (hall 2 – SIMAGENA)
  • MF40.9CS

TRE EMME - MERLO UITRUSTING /ACCESSOIRES

TRE EMME ACCESSOIRES verbeteren de veelzijdigheid van de verreikers van Merlo. Deze speciaal door en voor Merlo ontworpen apparatuur maakt het mogelijk om het volledige potentieel van uwvereiker te benutten.

Geen enkele andere apparatuur op de markt is in staat dergelijke prestaties te combineren met dergelijke niveaus van beveiliging, ongeacht de omstandigheden. Bovendien zijn ze uitgerust met het gepatenteerde Tack-lock-apparaat dat het mogelijk maakt om van gereedschap te wisselen zonder van de cabine te hoeven stappen (inclusief hydraulisch), ze garanderen efficiëntie, productiviteit en gebruiksveiligheid.

TRE EMME WERKTUIGENDRAGER

TRE EMME werktuigendragers, een referentie in hun marktsegment, zijn speciaal ontworpen voor sneeuwruimen, bosonderhoud, bermonderhoud,…

De nieuwe MM160 ™ gepresenteerd op SIMA is uitgerust met een zijborstelarm en een sneeuwruimer vooraan, bij uitstek geschikt voor sneeuwruimingsoperaties.

CINGO RUPSDUMPERS

De cingo multi-tool rupsdumpers vervolledigen de modellen gepresenteerd tijdens de show.

Veelzijdigheid en aanpassingsvermogen: het Cingo-product. Uniek in zijn soort. Het concept van deze dumpers garandeert een maximale stabiliteit op een hellende ondergrond dankzij het bijzonder lage zwaartepunt. In combinatie met de rupsaandrijving garanderen ze een uitstekende grip op oneffen of losse grond, terwijl ze de druk op de grond beperken en de bodemstructuur behouden.

Dankzij de ruime keuze aan modellen, variërend in grootte van 400 kg tot 1200 kg, en de door Merlo gepatenteerde snelwissel, kan de Cingo worden aangepast aan een groot aantal toepassingen.

Nieuwe Cingo M4.3TURBO

Deze  is speciaal ontworpen voor gebruik in de wijnbouw en boomkwekerijen. Zijn geringe breedte  maakt een doorgang in beperkte ruimtes, tussen de rijen van de wijnstok mogelijk. De mogelijkheid om verschillende soorten gereedschap aan te koppelen, maakt het bijzonder veelzijdig en veiligen inzetbaar op ruw terrein.

Alles wordt aangedreven door een krachtige 33 pk-dieselmotor.

Voor verdere informatie: