CINGO - RUPSDUMPERS & WERKTUIGENDRAGERS

De veelzijdige CINGO werktuigendragers zijn compacte en handige machines ontworpen om in krappe ruimtes te werken.

Het laagst mogelijke zwaartepunt zorgt voor maximale stabiliteit; rupsbanden zorgen voor minder druk en betere grip op onverharde ondergrond. 

CINGO staat voor unieke veelzijdigheid, dankzij het gepatenteerde aankoppelsysteem en uitgebreid gamma aanbouwdelen. Het uitgebreide assortiment biedt modellen met een bereik van 400 tot 1200 kg in 3 versies.

M12.3

De CINGO M12.3Plus, uitgerust met krachtige motorreductoren en een geïntegreerde parkeerrem, is de grootste en meest veelzijdige machine. Dit alles wordt aangedreven door een krachtige 21 PK dieselmotor en brede rupsbanden om te werken op elk type terrein dankzij uitstekende tractie.
Deze CINGO is perfect voor elk terrein, waar zijn compacte formaat, laag zwaartepunt en hoge tractie het mogelijk maken efficiënt en veilig te werken.
Met de hydrostatische transmissie regelt u de snelheid van enkele meters per uur tot een indrukwekkende 5 km/u. De rijrichting regelt u met millimeterprecisie.

De veelzijdigheid en flexibiliteit van het CINGO-systeem zijn uniek. Het gepatenteerd aankoppelsysteem op het robuuste onderstel is uitgerust met twee stevige stalen armen. Dit hydraulisch bediende koppelingssysteem maakt het mogelijk om het aanbouwdelen snel en eenvoudig te wisselen. In enkele minuten kan van aanbouwdeel gewisseld worden.

Volgende Product:
Product Image
M500D – FR
Vorige product
Product Image
M4.3 TURBO

%d bloggers liken dit: