CINGO - RUPSDUMPERS & WERKTUIGENDRAGERS

De veelzijdige CINGO werktuigendragers zijn compacte en handige machines ontworpen om in krappe ruimtes te werken.

Het laagst mogelijke zwaartepunt zorgt voor maximale stabiliteit; rupsbanden zorgen voor minder druk en betere grip op onverharde ondergrond. 

CINGO staat voor unieke veelzijdigheid, dankzij het gepatenteerde aankoppelsysteem en uitgebreid gamma aanbouwdelen. Het uitgebreide assortiment biedt modellen met een bereik van 400 tot 1200 kg in 3 versies.

4
Yes
None
1
1000000
/cingo-productcatalogue-nl/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

M4.3 TURBO

Deze veelzijdige werktuigendrager is speciaal ontworpen voor de wijn- en landbouwsector in het algemeen maar de variabele spoorbreedte en mogelijkheid om de werktuigendrager uit te rusten met elk gereedschap maakt het geschikt voor vele andere taken.
De smalle breedte van de machine vergemakkelijkt de doorgang in kleine passages zoals tussen rijen wijnstokken.

Het spoor wordt hydraulisch ingesteld ten behoeve van een optimale stabiliteit.
Alles wordt aangedreven door een krachtige 33 pk dieselmotor en pendelende loopwielen maken het mogelijk op alle terreinen te werken.

M500C

Deze transporter met handige bak is eenbetrouwbare en zeer compacte machine voor het vervoeren van snoeihout, materiaal, mest,… Deze bak kan hydraulisch frontaal gekanteld worden voor het uitkippen.

Krachtige hydraulische motoren zorgen  voor maximale tractie en een overcenterklep voor de snelheidsregeling bij volledig belading, tijdens bergopwaarts of -afwaarts rijden. De eenvoudige bediening laat intuïtief gebruik toe met o.a. een handmatig bediende parkeerrem.

Een laadvermogen van 500 kg. De machine wordt aangedreven door een 5,5pk HONDA motor en haalt een top van 3,5 km/u.
De geringe breedte van 690 mm zorgt ervoor dat deze M500 zowat overal kan komen.

Ook beschikbaar in versie met lader.

M500D

Deze minidumper is een handige, betrouwbare en zeer compacte machine. Krachtige hydraulische motoren voor maximale tractie en een overcenterklep voor de snelheidsregeling bij volledig belading, tijdens bergopwaarts of -afwaarts rijden. De eenvoudige bediening laat intuïtief gebruik toe met o.a. een handmatig bediende parkeerrem.

Een laadvermogen van 500 kg. De machine wordt aangedreven door een 5,5pk HONDA motor en haalt een top van 3,5 km/u.
De geringe breedte van 690 mm zorgt ervoor dat deze M500D zowat overal kan komen.

Ook beschikbaar in versie met lader.

M500DP

Deze minidumper met lader is een handige, betrouwbare en zeer compacte machine. Krachtige hydraulische motoren voor maximale tractie en een overcenterklep voor de snelheidsregeling bij volledig belading, tijdens bergopwaarts of -afwaarts rijden. De eenvoudige bediening laat intuïtief gebruik toe met o.a. een handmatig bediende parkeerrem.

Een laadvermogen van 500 kg. De machine wordt aangedreven door een 5,5pk HONDA motor en haalt een top van 3,5 km/u.
De geringe breedte van 690 mm zorgt ervoor dat deze M500DP zowat overal kan komen.

Ook beschikbaar in versie zonder lader.

M8.3 PLUS

Hydrostatische transmissie met motorreductoren en de kracht van de motor maakt deze machine tot een bijzonder hanteerbare en bestendige machine welke werkt ongeacht de omstandigheden. Deze machine is perfect voor intensief gebruik in krappe ruimtes.

De 17pk KUBOTA motor en hydrostatische transmissie zorgen voor een uiterst betrouwbare machine. Perfect voor tuinfirma’s, bouwfirma’s of verhuurfirma’s.

M800TD

Transporter met motorreductoren en 800 kg. laadvermogen.

M12.3

De CINGO M12.3Plus, uitgerust met krachtige motorreductoren en een geïntegreerde parkeerrem, is de grootste en meest veelzijdige machine. Dit alles wordt aangedreven door een krachtige 21 PK dieselmotor en brede rupsbanden om te werken op elk type terrein dankzij uitstekende tractie.
Deze CINGO is perfect voor elk terrein, waar zijn compacte formaat, laag zwaartepunt en hoge tractie het mogelijk maken efficiënt en veilig te werken.
Met de hydrostatische transmissie regelt u de snelheid van enkele meters per uur tot een indrukwekkende 5 km/u. De rijrichting regelt u met millimeterprecisie.

De veelzijdigheid en flexibiliteit van het CINGO-systeem zijn uniek. Het gepatenteerd aankoppelsysteem op het robuuste onderstel is uitgerust met twee stevige stalen armen. Dit hydraulisch bediende koppelingssysteem maakt het mogelijk om het aanbouwdelen snel en eenvoudig te wisselen. In enkele minuten kan van aanbouwdeel gewisseld worden.

M4.3 TURBO
Deze veelzijdige werktuigendrager is speciaal ontworpen voor de wijn- en landbouwsector in het algemeen maar de variabele spoorbreedte en mogelijkheid om de werktuigendrager uit te rusten met elk gereedschap maakt het geschikt voor vele … Lees meer
M500C
Deze transporter met handige bak is eenbetrouwbare en zeer compacte machine voor het vervoeren van snoeihout, materiaal, mest,… Deze bak kan hydraulisch frontaal gekanteld worden voor het uitkippen. Krachtige hydraulische motore… Lees meer
M500D
Deze minidumper is een handige, betrouwbare en zeer compacte machine. Krachtige hydraulische motoren voor maximale tractie en een overcenterklep voor de snelheidsregeling bij volledig belading, tijdens bergopwaarts of -afwaarts rijden. D… Lees meer
M500DP
Deze minidumper met lader is een handige, betrouwbare en zeer compacte machine. Krachtige hydraulische motoren voor maximale tractie en een overcenterklep voor de snelheidsregeling bij volledig belading, tijdens bergopwaarts of -afwaarts… Lees meer
M8.3 PLUS
Hydrostatische transmissie met motorreductoren en de kracht van de motor maakt deze machine tot een bijzonder hanteerbare en bestendige machine welke werkt ongeacht de omstandigheden. Deze machine is perfect voor intensief gebruik in kra… Lees meer
M800TD
Transporter met motorreductoren en 800 kg. laadvermogen.
M12.3
De CINGO M12.3Plus, uitgerust met krachtige motorreductoren en een geïntegreerde parkeerrem, is de grootste en meest veelzijdige machine. Dit alles wordt aangedreven door een krachtige 21 PK dieselmotor en brede rupsbanden om te werken … Lees meer

%d bloggers liken dit: