De Lille @ INFRA RELATIEDAGEN

Kom de nieuwe elektrische machine van Merlo bezoeken tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Wij staan van dinsdag 28 maart tot en met donderdag 31 maart op de beurs op stand 675 in hal 6.

Infra relatiedagen:

Infra Relatiedagen is hét netwerkplatform waar een infraondernemer in een gastvrije omgeving in contact komt met een compleet aanbod van ruim 360 exposanten uit de grond-, weg- en waterbouw. Dit is de gelegenheid om in een dag(deel) kennis te vergaren over de laatste ontwikkelingen in de branche en (nieuwe) producten, diensten en leveranciers te ontdekken. Daarnaast is dit het uitgelezen moment voor u om in een informele setting (bestaande) relaties te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. 

eWorker:

De eWorker is de eerste volledig elektrische machine. Het is de stamvader van een generatie voorbestemd om een hele productfamilie te worden, die meer en meer groen en technologisch is.
Het nieuwe assortiment is gericht op het verminderen van de impact op het milieu en verhoging van het rijcomfort, de wendbaarheid en de prestaties.

Met Generation Zero is de Merlo Group klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn lange geschiedenis van innovatie, die voortkomt uit de wens van het bevorderen van een meer duurzame, milieuvriendelijke en toekomstgerichte manier van denken en werken.

Geef een reactie