CS: De unieke cabine vering bij Merlo

De gepantenteerde geveerde cabine biedt maximale veiligheid en comfort. Het veersysteem van de CS-cabine integreert hydraulische en pneumatische componenten om de spanningen en trillingen die van de grond naar het passagierscompartiment worden overgebracht, te dempen. Dit systeem biedt een ongeëvenaard rijcomfort, zowel op de weg als bij offroad.

Merlo Group

Enkele pluspunten van de cabine:

  • De beste bestuurdersstoel dankzij een hoog comfortniveau. De standaard stoel heeft alle handmatige aanpassingen en de demping wordt bereikt door elastische mechanische systemen. Wilt u luchtgeveerde stoel? Kies dan de premium of grammer stoel! Deze zorgt voor een betere efficiëntie bij het onderdrukken van trillingen.
  • De cabine is binnen 990mm breed, dit is zonder twijfel de breedste op de markt met een laterale mast.
  • U kunt gemakkelijk in de machine stappen dankzij de deur die 180 graden kan openen. Ook kan het bovenste raam afzonderlijk open worden gehouden.
  • Het grote glas oppervlakte zorgt voor een maximale zichtbaarheid vanuit de machine.
  • Airco zorgt ervoor dat de operator zijn werk in een aangename temperatuur kan uitvoeren. De luchtstroom wordt optimaal in de cabine verdeeld om alle plaatsen te bereieken.
Merlo group

Geef een reactie