100% VERREIKER/TREKKER

Al 20 jaar bouwd Merlo de meest besproken verreiker ter wereld, de Merlo Multifarmer. Waarom een verreiker met driepuntshefinrichting en mechanische aftak as? Waarom is een trekker met voorlader niet beter? Waarom geen trekker EN een verreiker aankopen? Zo’n vragen komen direct op bij mensen die in voor de eerste keer in contact komen met de Merlo Multifarmer.

Beelden zeggen veel meer dan woorden vandaar deze prachtige actie video. Deze Merlo MULTIFARMER werd prachtig in beeld gebracht tijdens het werken met een Beyne schijveneg. Maar ook de ploegende verreiker of de verreiker met versnipperaar is zeer interessant!

Vragen over de mogelijkheden van de Merlo Multifarmer? Of wilt u een Demo bij jou op het bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde delealer!

In de link vindt je jouw dealer; https://www.delille.be/nl/distributeurs.aspx

PS. Midden Augustus komt http://www.hectares.be met een uitgebreid artikel over deze imposante machine!

Geef een reactie