MERLO P120.10HM vs. P27.6 PLUS

De Merlo Panoramic was de eerste verreiker op de markt waarbij de motor niet achteraan geplaatst werd, maar rechts op de machine. De motor rechts plaatsen heeft tal van voordelen, zo kan je mast lager geplaatst worden en heb je beter zicht. Vanaf die dag veranderde er veel op de markt van de verreikers. Merlo bleef de Merlo Panoramic met veel succes ontwikkelen. Tot de dag vandaag bestaat het Panoramic serie uit twee groepen, de gestempelde en niet gestempelde. Deze starre as series bevat 17 verschillende modellen. Van een hefvermogen van maximaal 2,7 ton tot een hefvermoven van maar liefst 12 000 kilo. De reikhoogte gaat van 6 meter tot 18 meter, wat uniek is in de wereld van de starre as verreikers. De Panoramic reeks wordt voornamelijk ingezet op bouw-, recycling- en industriële bedrijven.

Wij hebben de Merlo P120.10HM stevig op de proef gesteld. Onze compactste verreiker, de MERLO P27.6 werd opgehoffen door onze P120.10HM. De Merlo werd niet zomaar opgehoffen, de 5 ton zware verreiker werd met een 3 meter ver uitgeschoven mast van de grond getild. Dit bewijsd nogmaals de ongelofelijk sterke en doordachte bouw van Merlo verreikers.

Wat zijn nu precies de verschillen tussen deze twee machines? Of beter, wat zijn de gelijkenissen?

  • Merlo gebruikt voor iedere verreiker dezelfde grote, ruime, comfortabele en overzichtelijke cabine
  • Iedere Merlo verreiker heeft een begrensde maximale snelheid van 40KM/H.
  • Iedere Merlo verreiker is hydraustatisch aangedreven
  • Iedere Merlo verreiker werd/wordt ontworpen naar vragen van klanten op de markt.
  • Iedere Merlo verreiker heeft een buitengewoon zicht rondom.
  • Iedere Merlo verreiker is zeer compact volgens het hefvermogen en reikhoogte.
  • Iedere Merlo verreiker ……………….

Bij vragen over ons gamma kan u ons steeds vrijblijvend mailen via; sales@delille.be of sales@delille.nl

Geef een reactie