GEBROEDERS EZENDAM IN BORNE NIEUWE MERLO DISTRIBUTEUR


We hebben zojuist de Gebroeders Ezendam B.V. uit Borne mogen verwelkomen als nieuwe Merlo distributeur voor Zuidoost Overijssel. In samenspraak met onze Merlo distributeur J.W. Hoff B.V. in Westerhaar hebben we Overijssel verder opgesplitst om klanten nog beter en sneller te ondersteunen bij de service van hun Merlo. Service is de belangrijkste pilaar en daarom hebben we deze goed opgeleide en ervaren distributeurs hard nodig.


In Noord Overijssel blijft J.W. Hoff op een klantvriendelijke en accurate wijze gebruikers bedienen, dit geld zowel voor de verkoop en service van Merlo verreikers.
We zijn erg blij met Ezendam als distributeur, dit mede door hun al jarenlange ervaring met de herstellingen van verreikers. Daarnaast hebben ze ook al enkele mooie groene verreikers in onderhoud.
De broers Jan en Nico Ezendam zijn in 1984 gestart met het mechanisatiebedrijf Gebr. Ezendam. In de loop van de jaren zijn daar de divisies Veehouderijtechniek en Kwekerijtechniek bij gekomen. Kwekerijtechniek is een divisie waarmee Gebroeders Ezendam BV in Nederland en ver daarbuiten actief zijn, dit met hun eigen merk Globus kwekerijmachines.
Voor De Lille, die meer dan 32 jaar importeur van MERLO in de BENELUX is, is het belangrijk om een goede samenwerking te hebben met zijn distributeurs. Evenzo belangrijk vinden wij dat dealers onderling goed met elkaar kunnen samenwerken en elkaar waar nodig kunnen ondersteunen. Tussen J.W. Hoff en Gebr. Ezendam zal dat zeker geen probleem zijn.
Ook heeft Ezendam een zeer complete MERLO verreiker aangeschaft om klanten kennis te laten maken met de unieke voordelen van MERLO.
De Lille wenst beiden een goede onderlinge samenwerking en Gebr. Ezendam een succesvolle toekomst met Merlo verreikers.

Geef een reactie