MERLO: KING OF COMFORT

MERLO werkt al jaren aan het comfort voor de gebruikers van hun verreikers. Naast de mastvering die op iedere machine verkrijgbaar is introduceerde MERLO ook hun UNIEKE cabinevering. Velen geloven tot op de dag van vandaag niet welke positieve effecten deze cabinevering heeft op machine en gebruiker.

De cabine vering van MERLO is in de verreiker wereld een unieke technologie, dit omdat het een verreiker is. Landbouwers vinden cabinevering op een tractor een standaard gegeven, maar waarom niet op een verreiker? In de Benelux werkt een landbouw verreiker gemiddeld tussen de 500 uur en 700 uur op een jaar. Bij Veehouders is de verreiker onmisbaar. Dagelijks worden de dieren gevoederd, geregeld worden stallen gemest en in de zomer maanden moeten er hooi- en strobalen van het veld naar de boerderij getransporteerd worden. Ook voor het aanvoeren van pootgoed en andere producten wordt de verreiker gebruikt. Al deze activiteiten zorgen ervoor dat de verreiker een veel gebruikte en benutte machine is. Al die uren in die machine vraagt toch het nodige comfort? Net om die reden introduceerde MERLO de term “CS”, dat staat voor cabine vering. Het concept van vering is zelf uniek op iedere machine ter wereld. Merlo gebruikt de Pneumo- hydraulische vering, die enkel verticaal veert. Zo zal je bij het optrekken, afremmen of draaien naar links of rechts geen “wiegende” cabine krijgen. Dit zorgt voor meer en vooral beter comfort. Op oneffen terrein is de Merlo CS uw ultieme hulp.

Waarom besparen op comfort? Ook jij hebt toch maar één rug en één paar knieën?

Je hebt maar één rug en maar één paar knieën, verzorg die dan ook. Bespaar jezelf rugklachten en blijvende knieletsels! Bij MERLO luisterden we naar onze hardwerkende klanten. Op een boerderij en in het veld is er altijd zwaar fysiek werk. Om die reden ontwikkelde MERLO de geveerde cabine, bij MERLO krijgt deze eigenschap de naam CS. In deze video zie je welk groot effect de geveerde cabine heeft, dit in combinatie met de mastvering en de unieke pendelas.

MERLO MULTIFARMER 34.9CS CVTronic
MERLO TURBOFARMER 35.7CS

Geef een reactie