Merlo Roadshow 2019 (NL)

Op 5 oktober ontdekt u in Cuijk in het Ebben Inspyrium het nieuwe Merlo gamma.
Het Italiaanse Merlo investeerde de afgelopen jaren 140 miljoen euro in het vernieuwen van zowel hun gamma en het bijhorende productieproces. Het familiebedrijf ontwikkelt en produceert 90% van de onderdelen zelf. 

En dat klinkt allemaal leuk in de oren maar een belevingsdag waar machines bezichtigd, getest en beleefd worden, vertelt uiteraard meer dan louter tekst. Daarom nodigen wij u uit op 5 oktober de MERLO ROADSHOW 2019 te Cuijk (Ebben Inspyrium).

De boomkwekerij van de familie Ebben beschikt over een uitgebreid terrein in een prachtig kader waar u onder een drankje en hapje het nieuwe Merlo gamma ontdekt. Zowel voor groot als klein is er animatie voorzien.

ANIMATIE – DEMO’S – CATERING – WEDSTRIJD – CABINE SIMULATOR 

ROTO
Het nieuwe gamma roterende verreikers is uitgerust met de PREMIUM cabine. Bij de meeste modelle kan men kiezen voor een kantelbare en geveerde cabine. Doe zelf de test en kruip op 5 oktober in de Merlo cabinesimulator. De nieuwe modellen zijn uitgerust met een joystick met aanraaksensor. Geen dodemansknop meer dus! Afhankelijk van het model is de werking elektronisch, elektro-proportioneel of mechanisch. Het modulair ontwerp, innovatief design en nieuw gebruikte technologie zorgen ervoor dat het Merlo ROTO gamma de referentie blijft binnen dit segment!

En met een reeks 75pk sterke ENTRY modellen tot de ADVANCED serie met een 170pk sterke motor met optionele CVTronic variabele transmissie, is er voor ieder wat wils. Verhuurders, dakwerkers, glazenzetters, aannemers, tuiniers, stratenleggers,… 

 

PANORAMIC
Het PANORAMIC gamma ontleent zijn naam aan het uitstekende zicht rondom die men heeft vanuit de cabine. Ook hier is het aantal modellen heel uitgebreid wat toelaat om een machine te bestellen die afgestemd is op de behoeftes van de klant.

Het PANORAMIC assortiment is volledig opnieuw ontworpen en modulair geproduceerd en biedt nu machines met een hefvermogen van 3,5-5 t en een hefhoogte van 11-18 m

TRE EMME
De TRE EMME werktuigendragers van Merlo zijn een referentie in hun segment en zijn speciaal ontworpen voor bermonderhoud, bosbeheer, sneeuwruimen,… Deze machines zijn net als de Merlo verreikers het ganse jaar inzetbaar door het breed aantal accessoires waarmee ze kunnen werken.

Ontdek het allemaal op 5 oktober in het Ebben Inspyrium te Cuijk!

Geef een reactie