Merlo genomineerd voor Gouden Klavertje Vier op GTH beurs.

Op de vierde editie van Nederlands grootste, tweejaarlijkse groenvakbeurs (GTH 10-12 september) lanceren fabrikanten, importeurs en dealers primeurs voor groenprofessionals. De vakjury beoordeelde in welke mate de innovaties vernieuwend en onderscheidend zijn.

 

Wij zijn op de GTH groenbeurs aanwezig met de TRE EMME MM160C, werktuigendrager met klepelmaaier voor oa. bermonderhoud en zijn uiteraard uiterst tevreden dat deze Benelux primeur ook onmiddellijk genomineerd werd. 

De Deutz 156pk motor is gekoppeld aan de Merlo CVTronic overbrenging en kent een topsnelheid van 40 km/u. Zowel voor als achter kan een 3-puntshef gemonteerd worden. 

Meer info over de nominaties: NIEUWE OOGST

 

Verder presenteren wij op onze stand de MF40.9CS (Merlo Multifarmer 4 ton, 9 meter) en een tweede werktuigendrager de MM200 van Merlo

Geef een reactie