CINGO M500DP & CINGO HANDLER

De veelzijdige CINGO werktuigendragers zijn compacte en handige machines ontworpen om in krappe ruimtes te werken. Een laag zwaartepunt zorgt voor maximale stabiliteit terwijl rupsbanden de bodemdruk beperken en grip op onverharde ondergrond garanderen. 

DEVAKO MACHINERY
Verkocht aan een klant een CINGO M12.3 met HANDLER400 opbouw voor het uitvoeren van betonboringen op moeilijk bereikbare plaatsen. De HANDLER400 heft tot 3,4 meter hoog en heeft een maximaal hefvermogen van 400kg. Een betrouwbare 20pk Kubota 3 cil. motor is de krachtbron. De HANDLER400 opbouw kan snel en eenvoudig gedemonteerd worden om een ander accessoire op te bouwen op de CINGO M12.3.

KINET ANTHONY
Ondertussen leverde DL MOMAC bij Anthony Kinet (Naninne) een CINGO M500DP die bijna de dag zelf nog al onderweg was naar de eerste werf. Kinet Anthony zit zowel in de bouw- als renovatiesector. Wij wensen hem veel succes met deze handige dumper met laadschep. 

CINGO staat voor unieke veelzijdigheid, dankzij het gepatenteerde aankoppelsysteem en uitgebereid gamma aanbouwdelen.

Les transporteurs polyvalents Cingo sont des machines compactes et maniables, conçues pour opérer dans des espaces restreints. Le centre de gravité le plus bas possible garantit une stabilité transversale maximale; les chenilles assurent une moindre pression et une meilleure adhérence sur les terrains meubles et escarpés.

DEVAKO MACHINERY
A vendu à un client un CINGO M12.3 avec HANDLER400 pour la réalisation de forages de béton dans des endroits difficiles à atteindre. Le HANDLER400 a une hauteur de levage de 3,4 mètres et une capacité de levage maximale de 400 kg. Un Kubota 3 cyl fiable de 20hp. est la source d’alimentation. La superstructure HANDLER400 peut être démontée rapidement et facilement pour monter un autre accessoire sur le CINGO M12.3.

KINET ANTHONY
Dans le même temps, DL MOMAC a livré à Anthony Kinet (Naninne) un CINGO M500DP qui était déjà en route le jour même vers le premier chantier. Kinet Anthony travaille dans la construction et la rénovation. Nous lui souhaitons beaucoup de succès avec ce benne dumper avec godet auto chargeur.

Geef een reactie