TDR VERHUUR (Berkel-Enschot) neemt Merlo P40.17 in gebruik

Onlangs heeft Verreikercentrum bij TDR Verhuur  een Merlo P40.17plus afgeleverd. De machine is aangeschaft voor de losse verhuur zonder machinist.

Deze nieuw geleverde compacte starre 17 meter hoge verreiker met 4 cilinder Deutz motor heeft twee stempels voor extra stabiliteit. De Merlo 40.17 is uitgevoerd met SIDE SHIFT wat een zijdelingse beweging van 87 cm van de giek mogelijk maakt.

Ook heeft de machine chassisnivellering waarmee de hoek gecorrigeerd kan worden zodat in hellend terrein de machine toch recht kan staan en de vorken altijd gemakkelijk onder de pallet kunnen.

De machine met een maximum capaciteit van 4.000 kg. Op  12.6  meter  hoogte kan de machine nog 2.500 kg tillen. De geleverde machine is uitgevoerd met palletvorken, hijsjib en een zwenkbare en uitklapbare werkkooi zodat  hij ook als hoogwerker gebruikt kan worden. Verder is de machine door TUV gekeurd als verreiker en mobiele kraan.

Wij van DE LILLE NV wensen TDR verhuur vele veilige uren met deze mooie machine! 

Geef een reactie