Merlo alleskunner – outil polyvalent

Met een Merlo kunt u alles. Daarvoor biedt Merlo alle accessoires zelf aan. 100% compatibel met hun verreikers. Maar wat als u al aanbouwdelen in uw bezit hebt? Die niet van Merlo zelf zijn en niet onmiddellijk aangekoppeld kunnen worden?

Dan schakelt u de expertise in van de importeur natuurlijk! Voor de gemeente Avelgem ontwikkelden we een ophangingssysteem dat nu ook als kit verkrijgbaar is. Dankzij dit systeem kunnen ze naast de andere accessoires (palletvorken, schepbak,…) ook hun veegborstel aan hun Merlo Turbofarmer hangen.

Het koppelstuk laat toe om hoogteverschillen tot 100 mm. op te vangen dankzij de zweefstand en ook kantelbewegingen worden ondervangen met een hoekspeling van 10 graden. Het geheel is elektrolytisch verzinkt en bijzonder duurzaam!

Het volledige foto-album vindt u hier: KLIK

Vouz pouvez tout faire avec un Merlo. Pour cela, Merlo offre tous les accessoires soi-même et ils sont 100% compatibles avec leurs télescopiques. Mais que fait-on si on a déjà des accessoires qui ne viennent pas de chez Merlo et qu’on ne peut pas connecter immédiatement ?

On se permet l’expertise de l’importateur, bien sûr! Pour la commune d’Avelgem, nous avons développé un système de suspension qui, à partir de maintenant, est aussi disponible comme kit. Grace à ce système, ces gens peuvent connecter leur brosse de balayage à leur Merlo Turbofarmer en plus des autres accessoires (fourches à palette, godet, …)

La pièce d’accouplement permet de compenser des différences d’hauteur vers 100 mm. grâce à la position flottante et aussi des mouvements de basculement avec un jeu de coin de 10 degrés.
L’ensemble est galvanisé électrolytiquement et est très durable !

Les autres photos: ICI

Geef een reactie