Demo met Venieri VF8.63TL

De VF 8,63TL met een bedrijfsgewicht van 8.200 kg, een maximale hoogte met vork van 5.255 mm, en een maximale belasting van 3.200 kg, is de grootste telescopische wiellader van Venieri. Voor het eerst maakt VF Venieri geen gebruik van de hogedruk hydrostatische transmissie op zijn wielladers, maar de Venieri Electronic Power-shift (VEPS). De aanwezigheid van 6 versnellingen vooruit en 3 achteruit stelt u in staat een tractiecontrole te geven die geschikt is voor landbouwers. Voor de motoren wordt de samenwerking met Deutz bevestigd dankzij de TCD 3.6, die met een cilinderinhoud van 3,6 liter in 4 cilinders een vermogen van 100 kW (136 pk) heeft. De elektronische optimalisatie van koppel- en vermogenscurven zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het brandstofverbruik. 

De motor voldoet aan fase IV met behulp van de EGR, DOC en SCR. Het hydraulische systeem volgt de VF Venieri-filosofie van dynamiek en controle. De maximale capaciteit van 140 l / min wordt bereikt door een tandwielpomp die een Load Sensingverdeler bedient: hij behoudt de controle en gelijktijdige bewegingen, nodig in landbouwtoepassingen. 

De cabine geeft maximale zichtbaarheid zonder compromissen te sluiten op comfort. ROPS en FOPS goedgekeurd, heeft een intern volume (grootste in de categorie) zonder de totale externe dimensies te vergroten. Het is een telescopische wiellader die een sleutelrol speelt in de ontwikkeling van het VF-Venieri-gamma en de aanwezigheid op de agrarische markt van de Italiaanse fabrikant, die steeds meer de nadruk legt op dit type toepassing.

Geef een reactie