ROTO60.24MCSS voor ‘Bouwbedrijf Th. Van der Linden’

Bouwbedrijf Th. Van der Linden uit Mill heeft een nieuwe  6 tons verreiker met 24 meter mast in gebruik genomen.

Dit gerenommeerde  bouwbedrijf uit Mill  met meer dan 40 jaar ervaring en grote deskundigheid in het ontwerpen en bouwen van woonhuizen, utiliteitsgebouwen en vooral van varkens-rundvee, kalver- en pluimveestallen, van agrarische bouwwerken en betonbouw projecten, koos voor een zeer compleet uitgevoerde Merlo Roto.

De nieuw geleverde Merlo Roto 60.24MCSS is o.a. uitgevoerd FEM bord, een grote werkkooi met openklapbaar front, een jib met lier, een uitklapbare werkkooi, een telejib,  airco, radiograaf, diverse werklampen en een camerasysteem. De TCVT keuring is door TUV Nederland verzorgd.

Deze nieuwe machine is uitgevoerd met hydrostatische aandrijving met EPD (Eco Power Drive), die de motor rechtstreeks verbindt met de transmissie en bij optrekken en afremmen automatisch het toerental regelt. Dit systeem zorgt voor een aanzienlijke brandstofbesparing. Het hydraulische systeem met Load-Sensing en Flow-Sharing technologie levert een opbrengst van 124 l/min.   

De hydropneumatische vering (EAS) geeft optimaal comfort bij verplaatsingen.

Wij van DE LILLE NV als invoerder en Verreikercentrum Midden Nederland als verdeler wensen Bouwbedrijf van der Linden veel werkplezier en  veilige draai-uren.

 

Geef een reactie