MERLO R40.30MCSS voor Tillemans

Opnieuw een mooie 30 meter voor de firma Tillemans. De ROTO40.30MCSS is voor Tillemans de 64ste Merlo. Ook nr. 65 is al besteld. Een prachtige R50.35, een 35 meter Merlo dus. De eerste in de Benelux. 

Tillemans starte in 1967, met één enkele tractor en aanhangwagen. Niemand had toen durven dromen dat dit bescheiden begin uit zou groeien tot een professioneel bedrijf met 48 medewerkers en een machinevloot waar je u tegen zegt. Vandaag de dag is Tillemans een serieuze speler met een goede reputatie in debranche, iets waar ze terecht erg trots op zijn.

De nouveau une belle Merlo ROTO 30 mètres pour la société Tillemans. Le ROTO40.30MCSS est le 64ème Merlo pour Tillemans. Le n ° 65 a également été commandé. Une belle R50.35, un Merlo de 35 mètres. Le premier Merlo 35 mètres dans le Benelux.

Tillemans a débuté en 1967 avec un seul tracteur et une remorque. Personne n’avait osé imaginer que ce début modeste deviendrait une entreprise professionnelle de 48 employés. 

Geef een reactie