Metselbedrijf Slobbe kiest voor Merlo P40.17PLUS / Merlo P40.17 pour ‘Metselbedrijf Slobbe’

Metselbedrijf Gebr. Slobbe is opgericht in 2008, en is gevestigd in Hillegom.
Afgelopen week is bij hun een nieuwe Merlo P40.17plus afgeleverd door VC-MN (Verreikercentrum Midden Nederland). 

De Merlo met 17 meter lange mast is gelijk in gebruik genomen op een project in Zwaanshoek.  Het familiebedrijf  heeft  inmiddels 10 jaar ervaring  in lijm- en metselwerkzaamheden en richt zich met name op  nieuwbouw, utiliteitsbouw en verbouwwerkzaamheden.

Deze nieuw geleverde compacte starre 17 meter hoge verreiker met 4 cilinder Deutz motor heeft twee stempels voor extra stabiliteit. Natuurlijk staat de machine op banden ook zijn mannetje. Op  12.6  meter  hoogte kan de machine nog 2.500 kg tillen.  De machine voor Metselbedrijf Slobbe  is ook uitgevoerd met een jib zodat  hij ook gebruikt kan worden om te hijsen. De P40.17plus is uitgevoerd met SIDE SHIFT en chassisnivellering .

Ook bij deze machine heeft TUV de keuring als verreiker en mobiele kraan uitgevoerd.

Wij wensen de gebroeders Slobbe veel  plezierige en veilige draai-uren toe.

Metselbedrijf Gebr. Slobbe a été fondée en 2008 et est basée à Hillegom.
La semaine dernière, un nouveau Merlo P40.17plus leur avait été livré par VC-MN (Verreikercentrum Midden Nederland).

Le Merlo avec un mât de 17 mètres de long a été mis en service sur un projet à Zwaanshoek. L’entreprise familiale a maintenant 10 ans d’expérience dans  la maçonnerie et se concentre principalement sur la construction neuve, la construction de bâtiments utilitaires et les travaux de rénovation.

Ce chariot télescopique compact et rigide de 17 mètres, livré avec un moteur 4 cylindres Deutz, est doté de deux stabilisateurs pour une stabilité accrue.  À une hauteur de 12,6 mètres, la machine peut soulever 2 500 kg. La machine pour Metselbedrijf Slobbe est également équipée d’un treuil afin qu’elle puisse également être utilisée pour le levage. La P40.17plus est équipée du SIDE SHIFT et de la mise à niveau du châssis.

TUV a également effectué l’inspection en tant que chariot télescopique et grue mobile avec cette machine.

Nous souhaitons aux frères Slobbe de nombreuses heures de travail agréables.

Geef een reactie