Venieri VF5.63: J.H. VAN ELFEREN

Van Elferen Groenvoorziening en Grondverzet  heeft vanmorgen zijn nieuwe Venieri 5.63C in ontvangst genomen. Dit is zijn 2e Venieri wiellader.
De 4.63F werd in 2005 aangeschaft en heeft 14 jaar hard gewerkt.

Van Elferen Groenvoorziening en Grondverzet ont reçu ce matin leur nouvelle Venieri 5.63C. C’est sa 2e chargeuse sur pneus Venieri. Le 4.63F a été acheté en 2005 et a travaillé chez eux depuis 14 ans.

Ondanks zijn inzet ziet de machine er onberispelijk uit. Jan van Elferen en zijn zoon zijn Venieri fans geworden doordat zij de enorme capaciteit en probleemloze techniek hebben mogen ervaren.

Het was voor Van Elferen junior dan een dag met gemengde gevoelens. Enerzijds erg blij met de nieuwe Venieri, maar anderzijds ook met pijn in het hart afscheid nemen van de 4.63F.

Van Elferen Groenvoorziening en Gronverzet is gesitueerd in het buitengebied van Arnhem dicht bij de dijk langs de Ijssel.

In onze eigen werkplaats te Lendelede installeerden we op vraag van de klant een extra ondersteunende technologie. 360° zicht rondom helpt bestuurders bij het manoeuvreren. De bestuurder krijgt op een monitor een zicht van bovenaf te zien van zijn machine en omgeving. Zo kan de bestuurder steeds in alle veiligheid keren, lossen, laden, rijden,… 

TECHNISCH
De monitor haalt zijn data uit 4 aangesloten camera’s. Het beeld wordt samengevoegd tot 1 totaalbeeld op de hoge resolutie kleurenmonitor in de cabine. Dit kan enkel na een correcte calibratie van alle camera’s.

PRAKTISCH

  • Obstakels kunnen eenvoudig vermeden worden
  • Geen dode hoek, altijd en overal zicht
  • Beveiliging rondom camera vermijdt schade

De montage is steeds op maat van de machine waarop het 360
graden view gewenst is. Bij DE LILLE NV is montage van een enkel- of meervoudig
camerasysteem een gekende procedure. Installatie en kalibratie worden in de
eigen werkplaats uitgevoerd. 

Geef een reactie