Teunissen Montage Wekerom: Merlo Turbofarmer 33.7

Opnieuw is er een machine geleverd uit de “Turbofarmer familie “ van Merlo. Deze keer heeft Verreikercentrum een nieuwe Merlo TF 33.7-115 geleverd aan dorpsgenoot Teunissen Montage.

De compacte TF33.7-115 met een eigen gewicht van 6.500kg kan maximaal 3.300 kg tillen. Met de door Merlo zelf geproduceerde lichte en sterke giek waarbij het uitschuifmechanisme binnenin de giek beschermd zit komt deze machine tot een maximale hefhoogte van 6,60 m.

Ook deze machine heeft een Deutz motor met 115 pk die voldoet aan de Tier IV final eisen. De machine rijdt 40 km per uur. Door de Eco power drive gebruikt de machine aanzienlijk minder brandstof. (Bij standaard gebruik 18% minder).

Ook de hoge bodemvrijheid en het gebruikersgemak zijn voor Teunissen een plus.

Deze Turbofarmer werd door Verreikercentrum Midden Nederland (VC-MN) geleverd. 

Geef een reactie