Noord-Holland wordt groener

LMB Haan uit Kwadijk en Wieringerwerf leverde afgelopen dagen de 2e Merlo roterende verreiker af aan Aannemingsbedrijf De Jong in Ursum

Na ruim 10 jaar en bijna 13.000 uur vond De Jong dat het tijd werd voor wederom een nieuwe roterende Merlo verreiker als vervanging van zijn voorganger. 

Het werd weer een Merlo R45.21MCSS. Een fantastische continue roterende machine met een maximale capaciteit van 4,5 ton en een maximale lifthoogte van 21 meter. Merlo biedt met  de MCSS verreikers een van de meest geavanceerde machines op de markt.

Bij De Jong werd de verreiker geleverd in een hele bijzondere uitvoering, namelijk een Merlo met E-aandrijving. Een plug-in Elektro aandrijving voor het werken met de machine zonder gebruik te maken van de 170 PK sterke FPT dieselmotor. 

 

De Jong staat ook zo nu en dan te werken met de verreiker in gesloten ruimtes in de eindfase van een bouwproject, en dan is het wel erg fijn dat je met de machine kunt werken zonder enige uitstoot en evenzo belangrijk bijna geen overvloedig geluid. Milieuvriendelijk is toch een factor die steeds meer een rol speelt.

 

Merlo levert deze Plug-in Elektro aandrijving af fabriek op de machine en daarmee voldoet de machine aan de VAMIL-MIA regeling. De unit is geïntegreerd is de machine constructie en is derhalve geen last bij het manoeuvreren of bewegen op de bouwplaats of over de weg. 

LMB Haan, Merlo-distributeur sinds jaar en dag voor Noord-Holland, is blij met deze trouwe klant De Jong. De Jong is een belangrijke aannemer in Noord Holland en bepaald sinds 1973 het beeld in de bouwsector. Onder andere bouwden ze het grootste deel van de veestallen in Noord Holland. Daarnaast is De Jong ook erg actief in overige bouwsectoren. 

LMB Haan wenst De Jong en machinist Patrick Van Zaanen veel succes en lucratieve draaiuren met de nieuwe Merlo 45.21MCSS

Geef een reactie