Merlo Turbofarmer 38.10TT CS 140pk voor Kassenbouwer Intven.

Bij Intven Kasssenbouw en Staalconstructies is afgelopen week een nieuwe Merlo verreiker afgeleverd. De compacte TF38.10TT-CS kan tot 9.60m heffen en heeft een hefcapaciteit van maximaal 3.800 kg. De machine is uitgevoerd met een 136 PK motor en een Load-sensing pomp met een opbrengst van 150 liter per minuut. De verende cabine zorgt voor veel comfort. Deze uitvoering met hoekcorrectie en zijdelingse verplaatsing heeft extra veel bedieningsgemak.

Met een eigen gewicht van 8.350kg is de machine relatief licht voor machine met een capaciteit van 3.800 kg. De levering vond plaats in samenwerking met Henk Van Baalen Service en Onderhoud uit Hoek van Holland.

Zoals te zien is de Merlo in het rood ook prachtig!

Voor kassenbouwer Intven is de grote bodemvrijheid die dit model Merlo heeft erg belangrijk.

De machine werd geleverd door VC-MN (Verreikercetrum Midden Nederland)

Geef een reactie