Techniekacademie op bezoek / Academie de technique en visite

NL
Investeren in de toekomst! Gretig gingen we in op de vraag van de Techniekacademie Lendelede om op plaatsbezoek te komen. Twintig geïnteresseerde jongeren die hun woensdagmiddag opofferen om over techniek bij te leren, daar kan je als firma geen nee tegen zeggen.

FR
Investissez dans l’avenir! Nous avons accepté avec enthousiasme la demande de la Academie de technique de Lendelede pour visiter notre société. Vingt jeunes intéressés, qui sacrifient leur mercredi après-midi pour se familiariser avec la technologie! Naturellement nous avons dites oui!

2018-11-7_TECHNIEKACADEMIE_PLAATSBEZOEK_22018-11-7_TECHNIEKACADEMIE_PLAATSBEZOEK_32018-11-7_TECHNIEKACADEMIE_PLAATSBEZOEK_42018-11-7_TECHNIEKACADEMIE_PLAATSBEZOEK_6

Geef een reactie