LMB Van der Meij de nieuwe Merlo distributeur langs de IJssel

De firma LMB van der Meij is al sinds jaar en dag verbonden met het merk Merlo.
Zowel als gebruiker van de groene roterende verreikers, handelaar in gebruikte Merlo verreikers maar zeer zeker ook belangrijk als technisch specialist.
Rik van der Meij was vrij vroeg al betrokken bij Merlo doordat hij in 1997 de ROTO cursus heeft gevolgd bij Merlo in Italië.

Daar De Lille een weg heeft ingeslagen waarbij wij denken dat we op kortere afstand van de klant een servicepunt moeten hebben past Van der Meij volledig in dit plaatje.
We willen op deze manier de agrarische-, en bouwbedrijven de service geven en stilstand tot een minimum beperken. Een boer kan zijn tractor wel een paar dagen missen, maar de verreiker niet een halve dag.

TF35
Ook kunnen klanten bij Van der Meij terecht voor de aanschaf van een nieuwe verreiker.

Vanuit een folder verkoop je geen verreiker. En vooral geen Merlo. Merlo moet je ervaren! Daarom staat er binnenkort een Merlo TF 35-7 om als gebruiker te ervaren.

Van der Meij wordt het aanspreekpunt voor het gebied Salland, noordelijk deel van de Achterhoek en westelijk deel van Twente.

“Tijdens reparatie of onderhoud van uw machine kunt u gebruik maken van onze vervangende machines of vervoer.
Doordat Lmb van der Meij over een eigen vrachtwagen beschikt kunnen we uw tractoren en machines ophalen. Veel van onze klanten hebben hier reeds gebruik van gemaakt.”

Ook voor de verhuur van roterende verreikers is Van der Meij al jaren een bekende naam. Op de markante zwarte Renault Magnum komen we de groene ROTO’s regelmatig tegen.

LMB-VANDERMEIJ-DISTRI-MERLO.jpg

Ook heeft Lmb van der Meij alle testapparatuur aangeschaft om recente en nieuwe Merlo’s te kunnen repareren.

We wensen LMB Van der Meij in Bathmen veel succes en hopen op een langdurige samenwerking.

Overzicht van alle onze distributeurs vindt u op: www.delille.be

Geef een reactie