Mahieu Construct: The Making Of!

Met een knap samengestelde compilatie van beelden toont de firma Mahieu Construct het verloop van dag 1 tot de laatste dag van 1 van hun projecten. Hiervoor heeft Mahieu Construct onder andere enkele Merlo verreikers in hun uitgebreide machinepark. Een roterende MERLO ROTO en een starre Panoramic Merlo verreiker.

Meer over deze West-Vlaamse firma op hun website: KLIK


Hangar Construction Day one to the end ([Full HD]) from Group Mahieu on Vimeo.


Avec une compilation d’images bien composée, Mahieu Construct  montre le cours du jour 1 au dernier jour de l’un de ses projets. Mahieu Construct a, entre autres, des télescopiques Merlo dans son vaste parc de machines. Un MERLO ROTO rotatif et un Merlo Panoramic.

En savoir plus?  GROUP MAHIEU

 

Geef een reactie