Goed op weg! / Sur la bonne voie!

Om de dienstverlening te verhogen nam De Lille NV recent 2 nieuwe bestelwagens in gebruik. Om de zichtbaarheid van onze eigen firma en de merken waarvan we officieel importeur zijn te verhogen, werden deze bestelwagens voorzien van een duidelijk zichtbare opmaak.

Delille-transit-1

REsult.jpg

Ook bij onze vestiging in Wallonië – DL MOMAC Sprl – werd het rollend materiaal opgefrist met een nieuw design


Afin d’augmenter le service, De Lille NV a récemment mis en service 2 nouvelles camionnettes. Pour accroître la visibilité de notre propre entreprise et des marques dont nous sommes importateurs officiels, les camionnettes ont recu de lettrage publicitaire.

Delille-transit-1

REsult.jpg

Également sur notre site en Wallonie DL MOMAC, le matériel roulant a été rafraîchi avec un nouveau design.


 

Geef een reactie