FTS Merlo Specialist, de reizende servicepartner!

11 jaar geleden deed Khalid Fadis de eerste ervaring op met een Merlo roterende verreiker bij een toenmalig dealer. Meteen werd het Khalid duidelijk dat zijn hart bij de Merlo zou liggen.

De Merlo dealer stopte echter de activiteiten en het was voor Khalid duidelijk dat de opgedane kennis niet verloren mocht gaan en het klantenbestand niet in de kou mocht blijven staan. Veel klanten vroegen al langer specifiek naar Khalid voor het onderhoud en herstellen van hun roterende Merlo verreiker. “ Ik begon met niets, maar had al wel van talloze klanten het vertrouwen.” vertelt Khalid ons.

En zo startte 3 jaar geleden, onder de vliegroute van Luchthaven Zestienhoven, FTS MERLO SPECIALIST in Rotterdam Noord. Een vaste stek met werkplaats voor 3 roterende verreikers.

Merlo-Khalid-werkplaats-1.jpg

Maar Khalid zijn werkgebied is Nederland. Vele oude en ook nieuwe klanten weten hem te vinden. Ook andere Merlo distributeurs maken graag gebruik van zijn kennis en technische support. “Roterende verreikers worden ingezet waar de vraag is, en dat is niet altijd in de buurt van de distributeur. Vandaar dat ik ook veel op locatie werk voor Nederlandse Merlo distributeurs.” zegt Khalid.

Merlo-Khalid-bos-1

In de agrarische sector is Khalid niet actief, maar daar ligt ook niet zijn hart. Maar hoe kan het ook anders als je uit een industriestad als Rotterdam komt.

FTS beschikt over 2 volledig ingerichte servicebussen en een met talloze originele Merlo onderdelen voor roterende verreikers op voorraad. Zo hoeft Khalid niemand te laten wachten. FTS werkt enkel met originele Merlo onderdelen, want wil je kunnen bouwen op Merlo Italië dan moeten zij ook op jou kunnen bouwen.

Khalid is volledig gecertificeerd en heeft alle mogelijke cursussen gevolgd bij Merlo en bij De Lille. En nog steeds. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, is Khalid op de hoogte. Tevens is FTS voorzien van alle diagnose en uitleesapparatuur.

Merlo-Khalid-1

Zijn groene hart toont nu ook een streep Venieri geel. Kort geleden volgde Khalid de cursus voor Venieri loaders bij De Lille in Lendelede. Daar zal hij nu bij vraag ook zijn service kunnen verlenen. “ Deze markt is nu nog relatief klein, maar ik wil voorbereid zijn op de toekomst en verbreden kan geen kwaad.” aldus Khalid.

FTS Merlo Specialist/Khalid Fadis
Service Technicus
(0031) 631545921

 

 

Geef een reactie