VC-MN – aflevering Merlo ROTO’S en P38.14PLUS

1. WIDO KRAANVERHUUR (NIJMEGEN)

Kreeg een nieuwe  Merlo ROTO40.30MCSS geleverd met deze opties:

  • FEM vorkenbord
  • Gegalvaniseerde telejib
  • Zwenkbare en uitklapbare werkkooi
  • Radiografische bediening
  • BSS mastvering
  • Overdrukunit

De nieuw geleverde Merlo Roto 40.30 MCSS heeft de Iveco NEF 4 cilindermotor met een vermogen van 129 kW – 176 PK.

Wij wensen WIDO KRAANVERHUUR veel succes met hun nieuwe ROTO!


2. MONTAGEBEDRIJF HARDEMAN EN VAN HARTEN

VC-MN verzorgde de aflevering van de nieuwe machine in Lunteren s op de laatste dag voor de bouwvakantie. Direct na de bouwvakantie werd de nieuwe Merlo Roto 45.21MCSS door machinist Berry van Hardeman en Van Harten in gebruik genomen.

De, in het rood geleverde, Merlo Roto is zeer compleet uitgevoerd met kisten en LED lampen. De TCVT keuring is uitgevoerd door TUV.

Wij wensen machinist Berry vele prettige draaiuren met zijn nieuwe Merlo verreiker.

 

 


3. DE RUIJTER UITVOERING&LOGISTIEK

Verreiker Centrum Midden-Nederland (VC-MN) leverde een nieuwe Merlo P38.14plus aan Aart Piet de Ruijter, geen onbekende met Merlo. In 1997 begon hij op een Merlo 23.6. In de loop der tijd is er natuurlijk wel het een en ander veranderd maar “het blijft een Merlo”

De nieuw geleverde compacte starre 14 meter hoge verreiker met 4 cilinder Deutz motor heeft twee stempels voor extra stabiliteit.  Op 13.6 meter hoogte kan de machine nog 2.500 kg tillen.

Een zeer handig kenmerk van dit model is sideshift. Met de sideshift kan er op lengte een zijdelingse beweging van de giek gemaakt worden van 87 cm. Hiermee kan de machinist de lading op de vorken verplaatsen zonder bijkomende manoeuvres. Dat scheelt tijd. Met de bijkomende chassisnivellering kan ook op hellend terrein de zijdelingse hellingsgraad aan elke kant gecorrigeerd worden zodat de giek loodrecht blijft en men veilig kan werken.

Wij wensen De Ruijter Uitvoering & Logistiek veel plezierige en veilige draai-uren met deze Merlo P38.14 plus.

Geef een reactie