Van Mourik Bouw kreeg Merlo 40.17plus geleverd in Vlaardingen .

Verreikercentrum heeft bij Van Mourik Bouw een Merlo P40.17plus afgeleverd. De machine is gelijk in gebruik genomen op de bouw in Vlaardingen. Het familiebedrijf uit Ophemert dat al ruim 35 jaar bestaat, heeft al vele jaren een Merlo verreiker in gebruik maar door de drukke werkzaamheden was het tijd voor uitbreiding van het machinepark.

Deze nieuw geleverde compacte starre 17 meter hoge verreiker met 4 cilinder Deutz motor heeft twee stempels voor extra stabiliteit. Natuurlijk staat de machine op banden ook zijn mannetje. Op 12.6 meter hoogte kan de machine nog 2.500 kg tillen.
De machine voor van Mourik is ook uitgevoerd met een zwenkbare en uitklapbare werkkooi zodat hij ook als hoogwerker gebruikt kan worden. De P40.17plus is uitgevoerd met side shift en chassisnivellering .

Ook bij deze machine heeft TUV de keuring uitgevoerd.

Wij wensen Van Mourik Bouw veel veilige draai-uren met deze Merlo P40.17plus

IMG_0431

P40.17 PRODUCTBROCHURE

RAADPLEGEN


Verreikercentrum a livré un Merlo P40.17plus chez Van Mourik Bouw. La machine est immédiatement utilisée  à Vlaardingen. L’entreprise familiale d’Ophemert, qui existe depuis plus de 35 ans, utilise depuis de nombreuses années un chariot télescopique Merlo, mais en raison du travail acharné, il était temps d’agrandir le parc de machines.

Ce chariot télescopique compact de 17 mètres de haut avec moteur Deutz à 4 cylindres, récemment livré, est doté de deux tampons pour plus de stabilité. À 12,6 mètres de hauteur, la machine peut soulever 2 500 kg.

La machine pour van Mourik est également équipée d’une nacelle.
Le P40.17plus est équipé d’un déplacement latéral et d’un nivellement du châssis.

TUV a également effectué l’inspection de cette machine.

Nous souhaitons à Van Mourik Bouw de nombreuses années de fonctionnement sécurisées avec ce Merlo P40.17plus!

P40.17 DEPLIANT

RAADPLEGEN

Geef een reactie