Klein Nibbelink Bredevoort servicepartner Merlo.

De Lille dicht het netwerk verder voor Merlo in Nederland.

LOG-KNB

Om de klanten beter te kunnen helpen bij aanschaf van en service aan een nieuwe Merlo verreiker heeft Firma De Lille, Merlo importeur voor de Benelux, de filosofie dat de klant de service en het contact in de regio moet hebben.

MerloIn de regio Achterhoek Gelderland heeft De Lille een servicepartner gevonden in Klein Nibbelink te Bredevoort. Mensen met een no nonsens mentaliteit en opgerolde mouwen.

De afgelopen jaren heeft Klein Nibbelink al veel ervaring opgedaan met het sleutelen aan Merlo verreikers van zowel de agrarische al industriële range.

Klein Nibbelink heeft zojuist geïnvesteerd in een grandioos nieuw pand gebouwd naar de laatste eisen qua ruimte en techniek, maar ook op het vlak van milieu. Zo is het gehele pand uitgerust met een aardwarmte pomp welke in de winter verwarming verzorgt en in de zomer verkoeling.

Deutz-Fahr dealer Klein Nibbelink past in onze optiek dan ook goed in het netwerk van Merlo in Nederland. Groen is hier dan ook op vele vlakken van toepassing, Deutz-Fahr, Milieu en nu ook Merlo.

Afgelopen periode hebben ze dan ook al verschillende verreikers mogen verkopen aan Achterhoekse klanten. Het gaat hier dan om zowel starre als roterende verreikers.

Om als officieel servicepartner te kunnen werken, heeft Klein Nibbelink geïnvesteerd in de complete diagnose apparatuur en digitaal ordersysteem van Merlo. Op deze manier kunnen zij dan ook binnen een dag de gangbare gewenste onderdelen in huis hebben en de klant snel van dienst zijn.

 

De Lille hoopt op een lange en vruchtbare samenwerking, maar qua mentaliteit moet dat zeker gaan lukken.

1 Comment

Geef een reactie