Gemeente Herne kiest voor Merlo / La municipalité Herne choisit pour Merlo

NL – Het gemeentelijk machinepark van de gemeente Herne werd uitgebreid met een Merlo-verreiker. Zoals voor alle belangrijke aankopen werden nu ook de lokale toeleveranciers van landbouwmateriaal uitgenodigd een offerte in te dienen. Reeds in januari koos het gemeentebestuur er voor de bestelling te plaatsen bij nv Vanderroost in Tollembeek.  18 juli was de verreiker klaar voor levering.

Schepen van Financiën Lieven Snoeks: “De aangekochte verreiker van het type P27.6 is ideaal om te werken op hoogtes. De giek van de P27.6 kan meer dan 6 m uitschuiven en kan een last van 2.700 kg tillen. Met zijn beperkte afmetingen, zijn 4x4x4-aandrijving en de kleine draaicirkel is hij daarenboven  vlot hanteerbaar en zeer wendbaar en laat hij dan ook toe in alle veiligheid te werken in kleinere ruimtes. Dit multifunctioneel toestel zal zowel in binnen- als buitendienst dienen. Met pallethaak en pelikaanbak kan het zowel als heftruck, hoogtewerker als laadmachine ingeschakeld worden.

Verreiker_Vanderroost_Herne_juli_2018__3_

De rest van het artikel vindt u  terug in Editiepajot: KLIK


FR – La machinerie de la municipalité de Herne a été agrandie avec un chariot télescopique Merlo. Comme pour tous les achats importants, les fournisseurs locaux de matériel agricole étaient invités à soumettre une offre. Déjà en janvier, les autorités municipales ont opté pour Vanderroost à Tollembeek. Le 18 juillet, le télescopique était prêt pour livraison.

Lieven Snoeks: «Le chariot télescopique acheté du type P27.6 est idéal pour travailler en hauteur. La flèche du P27.6 peut s’étendre sur plus de 6 m et peut soulever une charge de 2 700 kg. Avec ses dimensions limitées, son entraînement 4x4x4 et son petit rayon de braquage, il est également facile à manipuler et très maniable, ce qui lui permet de travailler en toute sécurité dans des espaces réduits. Cet appareil multifonctionnel servira à l’intérieur et à l’extérieur. Il peut être employé comme chariot élévateur, comme plate-forme élevée ou comme machine de chargement.

Verreiker_Vanderroost_Herne_juli_2018__3_

Plus d’infos dans editiepajot: CLICK

Geef een reactie