Nieuwe ROTO40.26 voor Mark van Roy Verreikerverhuur / Nouveau ROTO40.26 pour Mark van Roy Verreikerverhuur

MarkvanRoy_1

ABEMEC VEGHEL leverde afgelopen week deze nieuwe Merlo 40.26 MCSS roterende verreiker aan Mark van Roy Verreiker Verhuur te Oirschot.

2 jaar geleden konden we op bouwmachines.nl nog zijn lovende woorden lezen over de Merlo roterende verreikers. Na jaren goed te hebben gedraaid met de vorige Merlo Roto, kiest Mark opnieuw voor een Merlo roterende verreiker bij ABEMEC BV.


ABEMEC VEGHEL a livré un nouveau télescopique rotatif Merlo 40.26 MCSS la semaine dernière à Mark van Roy Verreiker Verhuur à Oirschot.

Il y a 2 ans, nous avons pu lire ses mots laudatifs sur les chariots télescopiques rotatifs Merlo sur bouwmachines.nl. Après des années de bon fonctionnement avec le précédent Merlo Roto, Mark opte de nouveau pour un chariot télescopique rotatif Merlo chez ABEMEC BV.

 

Geef een reactie