Praktisch comfort: Venieri / Confort pratique: Venieri!

De firma VF Venieri introduceert sedert 1948 tal van innovaties binnen de branche. In 1968 brachten ze de eerste machine voor grondverzet met hydrostatische transmissie op de markt. Het recent vernieuwde gamma bestaat uit knikladers, wielladers en graaflaadmachines.

Als Venieri aan comfort denkt, dan beperkt dit zich niet enkel tot de bestuurdersstoel en de cabine. Bij onderhoud onder de motorkap krijg je op grotere modellen hulp van een uitklapbare trede. Een slijtbestendig lint uit versterkte kunststof (dus ook roestvrij) vereenvoudigt het opnieuw sluiten van de motorkap. Hiervoor is weinig kracht vereist.

2018-05-02-VENIERI-COMFORT_3

2018-05-02-VENIERI-COMFORT_1

Deze details vallen soms niet op tusen de hoogwaardige componenten van een Venieri kniklader zoals de Bosch Rexroth hydrostaat, de Deutz motor, de ZF assen,… maar zullen in het dagelijks leven zeker hun nut bewijzen.

Zoekt u een wiellader denk dan zeker aan Venieri, de kracht, het hefvermogen en het compacte formaat heeft al menig klant verbaasd doen opkijken. 

VF Venieri introduit de nombreuses innovations dans l’industrie depuis 1948. En 1968, ils ont mis sur le marché la première machine de terrassement à transmission hydrostatique. La gamme récemment renouvelée comprend des chargeurs articulés, des chargeuses sur pneus et des chargeuses-pelleteuses.

Si Venieri pense au confort, cela ne se limite pas seulement au siège du conducteur et à la cabine. Lors de la maintenance sous le capot, vous bénéficiez d’un escalier pliant. Un ruban résistant à l’usure en plastique renforcé facilite la fermeture du capot. Cela nécessite peu d’effort.

2018-05-02-VENIERI-COMFORT_3

2018-05-02-VENIERI-COMFORT_1

Ces détails ne se montrent pas directement entre les pièces de haute qualité d’une chargeuse articulée Venieri. (l’hydrostat Bosch Rexroth, le moteur Deutz, les essieux ZF, …) mais ils seront certainement utiles dans la vie quotidienne.

Si vous recherchez une chargeuse sur pneus, pensez à Venieri, la force, la capacité de levage et la taille compacte ont déjà surpris de nombreux clients.

Geef een reactie