Venierina on tour! 1.63C

De compacte Venieri 1.63C kniklader (bijgenaamd Venierina) is on tour in het zuiden van het land. Guy Offermans van DL MOMAC demonstreert bij klanten het kunnen van deze kleine maar zeer performante kniklader! De 50PK Yanmar gecombineerd met een Bosch Rexroth hydrostatische transmissie laat je niet snel in de steek!

163C_GAMMA_main

VENIERINA_MOMAC_NL

Enkele sfeerbeelden:

Brochure: KLIK


La chargeuse articulée compacte Venieri 1.63C (surnommée Venierina) est en tournée dans le sud du pays. Guy Offermans de DL MOMAC démontre aux clients la capacité de ce chargeur articulé petit mais très puissant! Le 50PK Yanmar combiné avec une transmission hydrostatique Bosch Rexroth ne vous laissera pas tomber!

163C_GAMMA_main

 

VENIERINA_MOMAC_FR

Quelques images:

Brochure: CLICK


1 Comment

Geef een reactie