Eerste DL STEEL accessoire voor VENIERI! / Le premier godet DL Steel pour le Venieri VF1.63C a été créé!

DL STEEL schepbakken zijn standaard gemaakt uit 6 mm dik high quality staal. Voor deze “XTRA-STRONG” versie werd echter 8mm dik staal gebruikt.

Alle bakken van ons eigen, huisgemaakt DL STEEL merk zijn uitgerust met een ~HB500 slijtmes. Een extra omkeerbaar mes kan in optie gemonteerd worden. Net zoals de Venieri machines zelf hoeft een kleinere afmeting niet te betekenen dat er bespaard wordt op kwaliteit; VENIERI = POWER!

 

Les godets DL STEEL standard sont créés en acier d’haute qualité d’une épaisseur de 6 mm. Pour cette version “XTRA-STRONG”, on a utilisé un acier d’une épaisseur de 8 mm.

Tout les godets de notre propre marque fait-maison DL STEEL, sont équipés d’un lame Hb500. En option, il est possible de monter une lame réversible additionnelle. Tout comme les machines de Venieri, de plus petites dimensions n’impliquent pas une baisse de la qualité; VENIERI = POWER!

Geef een reactie