NIEUW: CINGO M800TD TRANSPORTER

COMPACTE, KRACHTIGE TRANSPORTEUR OP RUPSBANDEN
De nieuwe M800TD transporter is een uiterst krachtige machine met een laadcapaciteit van 800 kg. De HONDA motor trekt moeiteloos de last. Deze machine biedt enkele uitzonderlijke en superieure voordelen binnen zijn segment.

CINGO_M800__LOXAM__CMYK

De orbitale, hydraulische motoren voor maximale trekkracht en het overcenter ventiel waarmee snelheidsregeling van de beladen machine mogelijk is zowel op- als neerwaarts.

Tussen de logische en vlot bereikbare bedieningsknoppen vindt u de handbediende parkeerrem en in optie een digitale weergave van het aantal gepresteerde uren en de tachometer. Voor het gebruik van hydraulische accessoires rekent u op de innovatieve MERLO snelkoppeling!

Meer info in de brochure!

BROCHURE:
CINGO_M800_DELILLE_NL__v20171109


TRANSPORTEUR À CHENILLES COMPACT, ROBUSTE ET MANIABLE
Le nouveau M800 avec son capacité de 800 kg. offre des caractéristiques de classe supérieure!

CINGO_M800_AGRICULTURAL

Comme les moteurs hydrauliques orbitaux pour une traction maximale et une vanne overcenter permettant le contrôle de la vitesse avec la machine chargée en montée et en descente.

Parmi les commandes intuitives et pratiques, on trouvera le frein de stationnement à commande manuelle. Pour l’emploi d’accessoires hydrauliques, il adopte, de série, les raccords rapides innovants Merlo.

Plus d’infos dans le dépliant!

DÉPLIANT:
CINGO_M800_DELILLE_FR__v20171109

 

 

Geef een reactie