Verhuis MOMAC sprl/ Déménagement MOMAC sprl

Enkele weken geleden verhuisde MOMAC (Waals verdeler MERLO verreikers) naar een nieuwe locatie te Vinalmont. De nieuw aangekochte terreinen en gebouwen die zich centraal tussen Luik en Namen bevinden, zijn eenvoudig te bereiken via het dichtbij gelegen oprit- en afritcomplex van de E42.

Map_MOMAC-NL

De verhuis naar en aankoop van de locatie past binnen de strategie van MOMAC sprl om de activiteiten verder te ontwikkelen. De gebouwen zijn reeds in gebruik met een volledig uitgeruste werkplaats. Een aantal aanpassingen zijn echter nog voorzien in de nabije toekomst om het gebouw om te vormen tot een mooi visitekaartje voor het bedrijf.

MOMAC

Het nieuwe adres:

MOMAC.BE
Au Tige de Villers 3
4520 Vinalmont
Tel. 085 27 33 99
info@momac.be
www.momac.be


Il y a quelques semaines, MOMAC (distributeur des télescopiques Merlo pour la Wallonie) a déménagé vers Vinalmont. La nouvelle location achetée dernièrement, se trouve au centre, entre Liège et Namur. On peut facilement accéder par les entrées et sorties de l’autoroute E42 qui se trouvent à proximité.

Map_MOMAC-FR

L’achat et le déménagement vers cet endroit font partie de la stratégie de MOMAC sprl de continuer à développer les activités. Les bâtiments, avec un atelier complètement équipé, sont déjà en service. Toutefois, dans un avenir proche, quelques modifications seront encore effectuées afin que ce bâtiment forme une belle publicité pour l’entreprise.

MOMAC

La nouvelle adresse:

MOMAC.BE
Au Tige de Villers 3
4520 Vinalmont
Tel. 085 27 33 99
info@momac.be
www.momac.be

Geef een reactie