Merlo Roto vervoert de eigen accessoires / Le Roto de Merlo transporte ses propres accessoires

De Merlo Roto toont nog elke dag de genialiteit van zijn ontwerp.
Neem nu de mogelijkheid om het gros van de aanbouwdelen met de machine zelf te kunnen transporteren. Hier een perfect voorbeeld van een 2T jib met lier, die de machineoperator volledig zelfstandig kan laden/lossen van de bovenwagen en dankzij de hydraulisch vergrendelbare snelwissel in luttele  tijd kan monteren.


Le ROTO de Merlo nous montre encore chaque jour le génie de son design.
Prenez par exemple sa  possibilité de transporter la majeure partie de ses propres accessoires lui-même. Voici une 2T fléchette avec treuil. L’operateur du ROTO peut indépendamment charger/décharger le treuil de la tourelle. Installation vite grâce au système de blocage hydraulique des outils depuis la cabine.