Hoogkiepbakken van Leurident LSM DF, op maat van Merlo Turbofarmers- Des bacs à déversement de Leurident LSM DF, innovation à la mesure des Merlo Turbofarmers!

De familie Leurident is sinds lang trouwe Merlo-klant bij De Lille nv en werkt actief mee aan innovatie van de accessoires. De familie biedt met haar bedrijf LSM een gamma hoogkiepbakken aan dat perfect op Merlo verreikers past. Hierbij een voorbeeld van een LSM hoogkiepbak met een breedte van 2,4 meter en een inhoud van 1.700 liter, natuurlijk in combinatie met een Merlo Turbofarmer TF 35.7-115.

MEER INFO VINDT U OP:
http://www.lsmdf.be
EN
WWW.DELILLE.BE

 

La famille Leurident est client fidèle Merlo chez la sa De Lille et participe activement à l’innovation du gamme des accessoires. Avec sa sociéte LSM DF la famille présente un gamme de bacs à déversement, combinant parfaitement avec les téléchargeurs Merlo. Voice une exemple d’un bac à déversement de LSM DF avec une largeur de 2,4 mètres et un contenu de 1.700 litres, bien évidemment combiné avec un Merlo Turbofarmer TF 35.7-115.

POUR PLUS D’INFO :
http://www.lsmdf.be
ET
WWW.DELILLE.BE

 

 

 

Geef een reactie