FULL PULL door een Merlo Turbofarmer 50.8 op de Tractor Pulling, Izegem – FULL PULL par un Merlo Turbofarmer 50.8 au Tractor Pulling à Izegem

MERLO EN DE LILLE OP DE TRACTOR PULLING IN IZEGEM 7 MEI 2017

Zondag 7 mei heeft De Lille zich in de 6.5T klasse gemeten met een hele rits aan –meestal opgevoerde- tractoren. Onze top chauffeur Luc heeft met de demo TF50.8TCS-156CVT een prachtig resultaat gehaald:  net geen 98m, op een haar na van de full-pull. Bekijk hier het filmpje en binnenkort doen we het nog eens over op de “Star Pulling” van zondag 21 mei te Poperinge-Elverdinge. Dus, allen daarheen!


MERLO ET DE LILLE AU TRACTOR PULLING A IZEGEM LE 7 MAI 2017

De Lille nv a fait face avec un Merlo Turbofarmer 50.8 à toute une série de tracteurs –souvent fortement préparés – dans la classe de 6,5 tonnes. Notre chauffeur excellent, Luc, est arrivé avec son TF 50.8TCS 156 CVT à un résultat spectaculaire : plus que 98 mètres, à deux doigts d’un full pull. Regardez le film en bas et venez nous voir à la Star Pulling à Poperinge-Elverdinge le 21 mai 2017. De Lille nv vous y attend !!!

 

Geef een reactie