Merlo P27.6 met bediening vanuit de werkkooi: nog veelzijdiger!!! – Merlo P27.6 avec commande depuis la nacelle: encore plus polyvalent!!!

Merlo lanceert op haar populaire compacte model (1,84m breed; 1,92m hoog; 3,91m lang), de MERLO P27.6, de mogelijkheid om te werken als een hoogtewerker, compleet met kooi mét bediening van de functies van de mast vanuit de werkkooi. De al ongekende maximale hefhoogte van 6,1m met vorken van de P27.6, zorgt ervoor dat met een werkkooi er een maximale werkhoogte bereikt kan worden van 8,2m, wat ongekend is voor zo’n compacte machine.

Dit maakt de Merlo P27.6 in haar 3 varianten (P27.6; P27.6Plus; P27.6Top) wéér een stuk veelzijdiger. Uw dichtstbijzijnde Merlo distributeur of onze adviseurs zullen u graag te woord staan en de nodige informatie verstrekken over deze ongekend veelzijdige compacte Merlo verreiker.


Merlo offre dès maintenant sur son modèle compact populaire, le P27.6 (1,84m de largeur, 1,92 de hauteur et 3,91 de longueur)la possibilité de le mettre au travail  en tant que élévateur télescopique. La machine est désormais encore plus polyvalente avec sa nacelle qui offre la innovation de commande de la flèche depuis la nacelle. La hauteur de levage maximale incomparable de 6,1m du P27.6 avec fourches fait que, avec cette nacelle, ce hercule italien atteint une nouvelle hauteur de levage maximale de 8,2m. Merlo ne cesse pas d’établir de nouvelles normes !

Le P27.6 devient, en ses 3 variantes (P27.6, P27.6 Plus et P27.6 Top) encore plus polyvalent ! Votre distributeur Merlo ou les consultants De Lille vous fourniront volontiers avec de plus amples informations sur ce télescopique Merlo de polyvalence inégalée !

 

Geef een reactie