De Lille levert oplossingen!!! – De Lille nv procure des solutions!!!

Steeds meer eigenaars van verreikers van andere merken zien in dat Merlo verreikers toch nét iets beter zijn en toch veel meer werk aankunnen en maken daarom de overstap naar een Merlo verreiker van bij De Lille, exclusief invoerder van Merlo verreikers en Cingo dumpers/werktuigdragers op rupsen voor de Benelux.

De Lille Steel, dochterbedrijf van De Lille nv, speelt vanzelfsprekend in op de vragen van haar klanten en heeft een volledig nieuwe hydraulische koppeling ontwikkeld waarmee Claas-accessoires zonder enig probleem en zeer gebruiksvriendelijk aan Merlo verreikers kunnen gekoppeld worden. Dit soort koppeling is ook beschikbaar voor accessoires van Manitou, JCB Q-fit en New Holland. Heeft u Volvo-accessoires? Dan voorziet Merlo Italië u van de nodige koppelstukken.

De Lille Steel denkt proactief  met u mee en levert oplossingen!!! De hele ploeg staat klaar om uw vragen te beantwoorden via:

info@delille.be

http://www.delille.be


De plus en plus de propriétaires de téléscopiques se rendent compte qu’un téléscopique Merlo est, en fait, plus fort que les autres et est beaucoup plus polyvalent. Pour cette raison, ils passent à un niveau plus élevé et acquièrent un téléscopique de chez De Lille nv, importateur exclusif de téléscopiques Merlo et dumpers/portes-outils sur chenilles Cingo pour le Benelux.

De Lille Steel, société fille de De Lille nv,  répond proactivement aux besoins de ses clients et vient de développer un couplage hydraulique pour les accessoires de, entre autre, Claas. Ce couplage permet d’ accoupler facilement, vite et sans problèmes les accessoires Claas aux téléscopiques Merlo. Ce type d’accouplement est également disponible pour les accessoires Manitou, JCB Q-fit et New Holland. Au cas où vous avez des outils Volvo, Merlo Italie vous fournira les accouplements nécessaires.

De Lille Steel réfléchit avec vous et procure des solutions! Toute l’équipe est prête à répondre à vos questions:

info@delille.be

http://www.delille.be

 

Geef een reactie