Een juweeltje, onze nieuwe Merlo! – Un vrai bijou, notre nouveau Merlo!

Onlangs verving de Stad Oostende een oude machine door een gloednieuwe Merlo P28.8 Plus van bij De Lille nv, exclusief invoerder van Merlo verreikers en Cingo dumpers/werktuigdragers op rupsen voor de Benelux.
De werkmannen van de dienst logistieke ondersteuning evenementen kregen van De Lill e nv een grondige opleiding in het gebruiken van de verreiker. Hierbij werd extra nadruk gelegd op het veilig gebruik van de machine.
Kenneth Beernaert, de ploegbaas van de dienst logistieke ondersteuning evenementen van de Stad Oostende heeft al met de nieuwe P28.8 Plus kunnen werken en getuigt:
“Het zicht rondom in deze machine is fantastisch!  Je zit echt comforabel achter het stuur, je bent een koning in je stoel. De machine haalt met gemak de 40 km/uur. Deze verreiker is een compacte machine die toch een erg groot bereik heeft. Zo reikt de arm een stuk verder dan bij onze oude machine. Maneuvers uitvoeren is heel makkelijk omdat de machine zo vlot en gemakkelijk overschakelt van sturen in krabmodus naar gewone modus en omgekeerd.
Aanhangwagens trekken gaat perfect: het aanhangpunt laat zich eenvoudig bedienen, ook door het zicht erop in de spiegel. De motor is erg krachtig, je voelt bijna niet dat je een aanhangwagen meehebt. Ook het verbruik valt erg goed mee.
Onze Merlo is een juweeltje!!!”

U vindt meer info over De Lille nv en Merlo op:
http://www.delille.be


La Ville d’Ostende veint de remplacer l’une de ces vieilles machine par un nouveau Merlo P28.8 Plus de chez De Lille nv, importateur exclusif de téléscopiques Merlo et dumpers/portes-outils sur chenilles Cingo pour le Benelux.
Les ouvriers du département support logistique des événements de la ville ont eu une formation minitieuse en l’emploi et conduite de ce téléscopique. Surtout l’emploi et la conduite en toute sécurité ont été accentués.
Kenneth Beernaert, chef d’équipe du service support logistiques événements de la Ville d’Ostende a déjà travaillé avec ce nouveau P28.8 Plus et témoigne:
“La vue panoramique du Merlo est fantastique! On est vraiment confortable derrière le volant, on s’y sent le roi sur son trône. La machine roule à l’aise à 40 km/hr. Ce téléscopique est une machine trés compacte avec une hauteur de levage impressionante! Cette hauteur est beaucoup plus élévée que celle de son prédécesseur. Les manoeuvres sont très faciles grâce à la simplicité du changement entre braquage sur les roues avant (normale) et braquage en crabe et vice versa.
Le moteur est très puissant: on ne sent même qu’on tire une remorque! Le point d’attelage se gère avec beaucoup d’aise, entre autre grâce au mirroir.
Il n’y a que la consommation qui est modeste chez ce Merlo.
Un vrai bijou, notre Merlo!!!”

Pour plus d’info sur De Lille nv et Merlo:
http://www.delille.be

 

Geef een reactie