Automatisch omkeerbare ventilator nu beschikbaar op Merlo Turbofarmer HeavyDuty – Ventilateur réversible automatique maintenant disponible sur gamma Merlo Turbofarmer HeavyDuty

Merlo heeft voor de Heavy Duty Turbo Farmers (TF50.8TCS-156CVT en TF45.11TCS-156CVT) een automatisch omkeerbare ventilator beschikbaar (bestelcode is V1416). Dit maakt dat voor werkomstandigheden met veel stof het mogelijk is om regelmatig de radiator schoon te blazen en zo de intervallen voor manuele schoonmaak van de koelgroep te verlengen. Dit is vooral handig tijdens periodes van intensief gebruik van de machine.


Merlo mets à disposition pour les Heavy Duty Turbo Farmers (TF50.8TCS-156CVT et TF45.11TCS-156CVT) un système automatique de ventilateur réversible (code de commande: V1416). Ce système permet, dans des milieux de travail avec beaucoup de poussière, de nettoyer le radiateur à l’air venant du ventilateur et de aggrandir ainsi les intervals de nettoyage manuel du système de refroidissement. Ceci est surtout utile dans des périodes de employ intense de la machine.

 

Geef een reactie