De Lille Steel innoveert met een multifunctioneel werkplatform o.a. toepasbaar in de asbestverwijdering -Encore une innovation de De Lille Steel: la nacelle multifonctionelle, ici active dans l’élimination de amiante

De Lille Steel (een dochteronderneming van De Lille, exclusief invoerder van Merlo verreikers voor de Benelux) verrast opnieuw vriend en vijand met een innovatie op het gebied van accessoires voor Merlo verreikers. Dit multifunctioneel werkplatform met typering AP57/AP58 is uitgerust met een draaikop en kan in heel wat uiteenlopende vakgebieden ingezet worden. Deze combinatie van de multifunctionele werkkooi met een Merlo Roto is bv. bijzonder toepasbaar in de asbestverwijdering.


De Lille Steel (filiale de De Lille, importateur exclusif de téléscopiques Merlo pour le Benelux) ne cesse pas d’étonner! Cette fois-ci De Lille Steel présente une innovation dans le gamme des accessoires pour téléscopiques Merlo. Cette nacelle multifonctionelle AP57/AP58 est équippée d’une tête tournante et est applicable dans de nombreux domaines professionelles. Cette combinaison d’une telle nacelle avec un Merlo Roto se prête particulièrement bien à l’enlèvement d’amiante.

Geef een reactie