Agrotechniek Holland

20160906_144618-2Zoals gewoonlijk neemt De Lille nv deel aan de Agro-Techniek Holland-dagen in Biddinghuizen.  De Lille nv is exclusief invoerder voor de Benelux-landen van Merlo verreikers en stelt met veel trots het Merlo-gamma voor.

Ook de meest recente innovatie in het gamma, de P27.6 Plus staat er!

De Lille nv bestaat in 2018 50 jaar en verloot onder haar klanten die in 2017 een nieuwe machine kopen een gerestaureerde Unimog, die ook op de stand te bewonderen valt.


De Lille sa participe, comme d’habitude, aux Journées Agro-Technique à Biddinghuizen aux Pays-Bas. De Lille sa y présente en tant que importateur de télescopiques exclusif pour le Benelux le gamme Merlo, y inclus la grande nouveauté, le P27.6 Plus!

En 2018, De Lille sa célèbrera ses 50 ans d’activités et mettra en loterie entre les clients qui achèteront une nouvelle machine Merlo en 2017 un Unimog restauré. Ce véhicule est présent à notre emplacement.

Geef een reactie